Ydelser
En samarbejdspartner i øjenhøjde
Webplatforme
Digitalisering af lange, tunge og krævende processer.
Integrationer
Skræddersyet til fx CRM, ERP eller andre systemer.
Interim CTO
Vi udfylder CTO-rollen i din virksomhed for en periode.
Apps
Udvikling af apps til iOS, Android og Mac OS.
Webplatforme
Digitalisering af lange, tunge og krævende processer

Kender du det?

  • Projektstyring, rapportering, lagerbeholdning mv. i Excel
  • Gamle systemer, der er langsomme og mangler features
  • Dine systemer snakker ikke sammen, så du skal selv opdatere data flere steder manuelt
  • Manuelle arbejdsprocesser, som tager tid væk fra din primære forretning
  • Dine systemer er alt for dyre og komplicerede til dit moderate behov.

Hvis du nikker genkendende til et eller flere af ovenstående punkter, så kan en webplatform være løsningen på din hovedpine. En webplatform er i sin simpleste form en platform, som man kan tilgå på en web-adresse fra en hvilken som helst enhed med en internetforbindelse.

Når du får bygget en webplatform hos Deveo får du et skræddersyet system - bygget til dit konkrete behov. Du slipper derfor for “smarte funktioner” du aldrig får brugt, dyre abonnementsprodukter og markedsløsninger, som kun kan 70% af det du reelt har behov for.

Vi bygger alle vores webplatforme på moderne teknologier. Det sikrer at du som kunde får en hurtig, stabil og skalerbar løsning - Hver gang.

Skal vi hjælpe dig med din hovedpine? Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne - Vi giver glædeligt et bud på din opgave ganske uforpligtende.

Integrationer
Skræddersyet til fx CRM, ERP eller andre systemer.

I disse moderne tider er det efterhånden normalt at være afhængig af flere systemer. Det gør det dog svært at samle data og få ét samlet overblik. Disse scenarier møder vi tit hos vores kunder og ofte løses store udfordringer med simple integrationer til eksempelvis et økonomisystem, et CRM-system, en ekstern mailservice eller noget helt andet.

Hos Deveo har vi udviklet mange integrationer i årenes løb, bl.a. til:

  • ERP-systemer som Microsoft Dynamics / NAV
  • Økonomi-systemer som E-conomic & Dinero
  • Mail-systemer som MailChimp
  • CMS-systemer som WordPress & Shopify
  • CRM-systemer som Salesforce & HubSpot

Ønsker du at samle dine data ét sted? Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne - Vi giver glædeligt et bud på din opgave ganske uforpligtende.

Interim CTO
Vi udfylder CTO-rollen i din virksomhed for en periode.

Skal man hyre en udvikler eller bruge et eksternt bureau? Ofte står man som virksomhed med et behov for teknologisk udvikling, hvad end dette måtte være nye systemer, integrationer, procesoptimering eller noget helt fjerde. Har man ikke medarbejdere i virksomheden med tekniske kompetencer, kan dette være en svær nød at knække. Enten kan du ansætte en teknisk ansvarlig - Men det er risikabelt, da alt hænger på den ene person - eller også kan du hyre et bureau til at klare opgaven. Du kan komme hurtigt i gang med et bureau og får som regel et sublimt resultat, men det kan blive dyrt i længden. Grundet denne kendte problemstillinger har vi som digitalt bureau valgt at udbyde en ny form for service - Nemlig en interim teknisk ansvarlig (CTO) i din virksomhed.

Hvad er det så lige en CTO er, spørger du nok. Forkortelsen CTO står for “Chief Technology Officer” og tilsvarer den teknisk ansvarlige i en virksomhed. Ofte agerer denne person IT projektleder over in-house udviklere, men kan i nogle tilfælde også selv tage til tasterne og skrive kode.

Med denne løsning får du - som virksomhed - en officiel CTO-rolle in-house og har mulighed for at få udført dine tekniske projekter da vi både står for projektstyring, idegenerering og udvikling. Hvad end du allerede har udviklere in-house eller ingen udviklere har i forvejen, går vi ind og afdækker behovet som en almindelig CTO ville gøre. Vi har hidtil haft stor succes med denne løsning og agerer løbende officiel CTO for op til flere virksomheder ad gangen.

Har du behov for en CTO? Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne - Vi giver glædeligt et bud på din opgave ganske uforpligtende.

Apps
Udvikling af apps til iOS, Android og Mac OS.

At få udviklet en app kan være en stor, uoverskuelig omgang for mange. Med moderne teknologier er det dog blevet meget nemmere at komme i gang. Hos Deveo udvikler vi såkaldt hybrid-apps, som er bygget på web teknologien JavaScript og kompileres til både en iOS samt en Android udgave. Dette betyder, at du ikke behøver udvikle 2 forskellige apps for at tilgodese både iPhone brugere samt Android brugere, men blot kan holde dig til én kodebase. Dette gør både udviklingstiden samt behovet for vedligeholdelse gevaldigt mindre end førhen.

Ofte kan det at lave en app gavne produktiviteten i virksomheden, hvis medarbejderne fx benytter en app på deres mobil til registrering af timer, materialer, noter og andet. Dette især hvis vi allerede i forvejen har leveret en webplatform til virksomheden.

Bør du få udviklet en app? Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne - Vi giver glædeligt et bud på din opgave ganske uforpligtende.

Skal vi tage en snak om dit næste projekt?

Vi er et digitalt bureau og vi specialiserer os i at optimere og digitalisere processer for virksomheder. I vores arbejde sætter vi stort fokus på at være kreative og skabe værdi for vores kunder.

Vi har en nysgerrig tilgang til opgaverne vi bliver stillet og sætter en ære i at levere et bedre produkt end forventet overfor vores kunder. Nøgleordet i vores forretning er behovsforståelse - Det er med til at sikre, at vi kan levere det bedst muligt produkt til vores kunder, skræddersyet til det reelle behov.

kontakt@deveo.dk
Mails besvares døgnet rundt
2013 - 2024 © Deveo ApS
CVR: 38994778
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg