Om Deveo
Et digitalbureau i øjenhøjde
Historien

Nicolai Ramsby stiftede Deveo i 2013 som et klassisk webbureau, hvor det primære fokus var at lave “visitkort-hjemmesider” til mindre virksomheder. Inden ret længe begyndte vi at få vind i sejlene og vi blev efterspurgt om mere komplekse løsninger, som opfyldte et reelt behov, frem for blot behovet for en præsentabel hjemmeside.

Denne store efterspørgsel gjorde, at vi i 2015 skiftede retning og begyndte at specialisere os i skræddersyede webløsninger. Dette blev taget meget vel imod af såvel vores daværende kunder samt de nytilkomne. Vi erfarede, at vi har noget unikt at tilbyde - Nemlig at vi er en samarbejdspartner, som tager del i dit projekt frem for blot en leverandør, der har fået en opgave. Vi sætter en stolthed i at levere et sublimt produkt, som vi selv kan stå inde for, og det er derfor blevet en af kerneværdierne i virksomheden. Denne erfaring gjorde os klogere på hvordan vi differentierer os i forhold til andre digitale bureauer og deraf har vi blandt andet valgt at udbyde vores interim CTO ydelse for at kunne bidrage med denne unikke kompetence.

I dag kører Deveo på sit 11. år og vi har udført mange forskellige udviklings-løsninger for såvel små som store virksomheder, bl.a. Volkswagen, Quooker, Saxo Bank og mange flere.

Vision
Hos Deveo ønsker vi at være anerkendt som en tillidsfuld og loyal samarbejdspartner inden for softwarebranchen.
Mission
Vi skaber værdi for vores kunder gennem indlevelse.
Hos Deveo er det altafgørende, at vi kan skabe vedvarende værdi for vores kunder. Dette sikrer vi ved at sætte fokus på kundens behov og indleve os i kundens forretning.
Kontaktpersoner
Nicolai Ramsby
Partner, CTO
En autodidakt softwareudvikler med flair for kommerciel tænkning. Nicolai udfordrer dine ønsker og er kreativ i sin problemløsning.
Nicolai kan kontaktes direkte på nr@deveo.dk
kontakt@deveo.dk
Mails besvares døgnet rundt
2013 - 2024 © Deveo ApS
CVR: 38994778
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg